Perscontact Nederland

Home Comfort Press

Loopkantstraat 25         

5404 LB Uden

T: +31 (0) 413 331 240

Email: info@homecomfortpress.nl

www.homecomfortpress.nl/en/

 

 

Groot, energiezuinig en bijzonder stil: Küppersbusch heeft drie nieuwe vaatwassers in zijn assortiment

Küppersbusch heeft drie nieuwe vaatwassers in zijn assortiment, die indruk maken met nieuwe functies als led-binnenverlichting en touch control-bediening. Alle apparaten hebben energieklasse A++ en bieden ruimte aan wel 14 standaardcouverts. Ze blinken niet alleen uit door hun uitstekende afwasresultaat, maar ook doordat ze bijzonder stil werken: het geluidsniveau is slechts 42 decibel. Lees meer.

Het nieuwe koken

Het sous-vide koken is een vorm van garen op lage temperatuur, echter in een waterbad of met stoom. De techniek is bekend en wordt veel gebruikt in de professionele keuken. We zien steeds meer dat veel hobbykoks ook thuis met deze techniek werken. Hier speelt Küppersbusch op in door haar stoomovens uit te rusten met een sous-vide programma. In combinatie met een vacumeerlade ontstaat er compleet nieuwe kookervaring in de keuken thuis. Lees meer.

 

 

De nieuwe inductiekookplaat met werkbladafzuiging van Küppersbusch

Wie dagelijks urenlang in de keuken doorbrengt en de meest uiteenlopende gerechten bereidt, weet waar het bij de verschillende keukenapparaten op aankomt. Veel professionele koks zweren bij inductiekookplaten, maar worden afgeschrikt door de vaak fijnzinnige bediening via aanstippen of een glijdende beweging met de vingers op de plaat. Ze hebben bij de inductieplaten liever robuuste draaiknoppen. Lees meer.